Programa de Prevenció del CDIAP Bages: 2n Taller Escoles Bressol-Cdiap

 

Data de la trobada: 9 de Maig de 2019

Horari: De 18h a 20h

Per tal de donar continuïtat al treball iniciat en la Jornada-Taller “La Importància de la detecció precoç a l’Escola Bressol” realitzada al març de 2018; el passat 9 de maig es va portar a terme el segon taller per al curs 2018-19 dirigit a mestres, educadores i directores de les Escoles Bressol. Aquests tallers tenen l’objectiu de compartir i reflexionar sobre els senyals d’alerta dels infants de 0-3 anys, la importància del treball amb les famílies i totes aquelles inquietuds i preocupacions referents a les dificultats de desenvolupament dels infants. Es va treballar amb una metodologia participativa, a partir de casos pràctics que van portar les mateixes mestres del seu dia a dia. En aquest segon taller es va comptar amb la col·laboració d’algunes mestres i Directores de diferents Escoles Bressol de la comarca que van ajudar en l’organització del taller.