EL NEN PETIT I LES PANTALLES

La Unitat de Joc Patològic i Altres Addiccions no Tòxiques de la Divisió de Salut Mental de la Fundació Althaia ha editat una Guia amb consells i recomanacions per fer un bon ús de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC). La publicació sorgeix de la necessitat de donar a conèixer a pares, mares i a professionals dels àmbits educatius i sociosanitaris algunes orientacions per poder prevenir la possible addició a les pantalles, així com poder identificar els signes d’alerta per detectar un possible ús problemàtic de les TIC en els infants i adolescents.

La publicació inclou recomanacions sobre l’ús del telèfon mòbil, el televisor, els videojocs i les xarxes socials. També dona eines per identificar el cyberbulling, entès com l’ús d’Internet o altres tecnologies de forma reiterada per enviar continguts o imatges dirigides a molestar o ferir una altra persona.

Podeu consultar uns articles sobre el tema de les pantalles per infants de 0 a 6 anys:

https://www.althaia.cat/blogosfera/pediatria/2018/03/26/el-nen-petit-i-les-pantalles/

https://www.althaia.cat/blogosfera/pediatria/2018/04/09/el-nen-petit-i-les-pantalles-part-2/

Si voleu consultar una GUIA sobre LA PREVENCIÓ DE L’ADICCIÓ A LES PANTALLES, podeu anar a la web d’Althaia, posar al cercador GUIA AMB CONSELLS, sel.leccionar la notícia: Althaia publica una guia amb consells. Dins aquesta notícia teniu l’enllaç que us porta a la GUIA PRÀCTICA PER LA PREVENCIÓ DE L’ADICCIÓ A LES PANTALLES.